Free delivery for orders over € 100

Summer Storage Solutions for Your Suits

Summer Storage Solutions for Your Suits

Τα κοστούμια αποτελούν σημαντικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και απαιτούν φροντίδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση. Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές για την προετοιμασία και τη φύλαξη των κοστουμιών σας το καλοκαίρι:

  1. Πριν από το καλοκαίρι, καθαρίστε τα κοστούμια σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην ετικέτα του κάθε κοστουμιού για να το πλύνετε σωστά. Αν είστε ανασφαλείς για το πώς να καθαρίσετε ένα κοστούμι, μπορείτε να το παραδώσετε σε ένα ειδικό καθαριστήριο.

  2. Προσέξτε το πού αποθηκεύετε τα κοστούμια σας. Αποφύγετε την έκθεση σε άμεσο ηλιακό φως ή υγρασία, καθώς μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο ύφασμα ή να προκαλέσει αλλοίωση του χρώματος.

  3. Χρησιμοποιήστε ένα κάλυμμα για να προστατεύσετε τα κοστούμια από τη υγρασία και τον σκόρο. Μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημά μας την ειδική υφασμάτινη θήκη που σας παρέχουμε με την αγορά του κοστουμιού σας. Αν δεν διαθέτετε, ζητήστε την από την υπάλληλο του ταμείου μας.

  4. Χρησιμοποιήστε κάποιο είδος στήριξης για να διατηρήσετε το σχήμα του κάθε κοστουμιού. Ιδανικά πρέπει να τοποθετηθούν σε όρθια θέση και με σχετική απόσταση από τα υπόλοιπα κρεμαστά.

  5. Χρησιμοποιήστε αρωματικές σακούλες: Μπορείτε να βάλετε αρωματικές σακούλες μέσα στην αποθήκευση των κοστουμιών σας, για να αποφύγετε τη μούχλα και την υγρασία.                                                                            
  6. Προσθέστε κάποιο απορροφητικό υλικό: Μπορείτε να βάλετε κάποιο απορροφητικό υλικό στο εσωτερικό της αποθήκευσης των κοστουμιών σας, όπως πετσέτες ή χαρτί, για να απορροφηθεί η υγρασία και να μειωθεί η πιθανότητα μούχλας.
Previous Article Next Article

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Availability