Free delivery for orders over € 100

Unlocking the Secrets of S Fabrics: Everything You Need to Know About Fine Wool Fabrics

Unlocking the Secrets of S Fabrics: Everything You Need to Know About Fine Wool Fabrics

Οι όροι "Super 120s", "Super 140s", "Super 160s", κλπ. αναφέρονται στη λεπτότητα των ινών του μαλλιού που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του υφάσματος. Συγκεκριμένα, αυτοί οι όροι αντιπροσωπεύουν τον αριθμό των λεπτών ινών που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη πυκνότητα του υφάσματος.

Για παράδειγμα, ένα ύφασμα με ετικέτα "Super 120s" έχει ίνα με διάμετρο περίπου 18,75 μικρόν, ενώ ένα ύφασμα με ετικέτα "Super 160s" έχει ίνα με διάμετρο περίπου 13,75 μικρόν. Κατά συνέπεια, τα υφάσματα με μεγαλύτερο αριθμό των λεπτών ινών έχουν μια πιο μεταξένια αίσθηση και μια πιο ομαλή υφή, ενώ τα υφάσματα με λιγότερες λεπτές ίνες είναι πιο ανθεκτικά και κατάλληλα για ρούχα καθημερινής χρήσης.

Η κατάλληλη εποχή για τα υφάσματα Super 120s, Super 140s, Super 160s και άλλα αντίστοιχα εξαρτάται από το βάρος και τη σύνθεση του υφάσματος, καθώς και από τη χρήση του ρούχου. Τα υφάσματα Super 120s και Super 140s είναι κατάλληλα για τις περιόδους της άνοιξης και του φθινοπώρου, ενώ τα υφάσματα Super 160s και άνω είναι πιο κατάλληλα για το χειμώνα και την αρχή της άνοιξης, καθώς είναι πιο βαριά και ζεστά υφάσματα. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που εξαρτάται επίσης από την τοποθεσία και το κλίμα της περιοχής σας.

Previous Article Next Article

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Availability