Free delivery for orders over € 100

Stay Cool and Stylish: Summer Wedding Suits for the Groom...

Stay Cool and Stylish: Summer Wedding Suits for the Groom...

Βρίσκεστε στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας, καθώς προετοιμάζεστε για τον γάμο σας. Όλα είναι τέλεια, από τη διακόσμηση της εκκλησίας ή της τοποθεσίας της δεξίωσης, μέχρι τα λουλούδια και το φαγητό. Ωστόσο, ένα από τα σημαντικότερα πράγματα για έναν άντρα είναι το κοστούμι που θα φορέσει στη μεγάλη ημέρα.

Τα κοστούμια για τους γαμπρούς είναι πλέον διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία στυλ και υφασμάτων. Από τα κλασικά μαύρα κοστούμια μέχρι τα πιο τολμηρά χρώματα και σχέδια, ο γαμπρός μπορεί να βρει αυτό που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά του.

Για ένα καλοκαιρινό γάμο, το ιδανικό ύφασμα για κοστούμι είναι αυτό που είναι ανάλαφρο, δροσερό και αναπνέει καλά, ώστε να αισθάνεστε άνετα και δροσερά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Κάποια από τα κατάλληλα υφάσματα για καλοκαιρινά κοστούμια περιλαμβάνουν το λινό, το βαμβάκι, το μετάξι ή το βαμβακερό-λινό μείγμα. Επιπλέον, οι ελαφριές και φωτεινές αποχρώσεις, όπως το γκρι, το μπεζ, το γαλάζιο ή το λευκό, είναι ιδανικές για το καλοκαίρι.

Για το πουκάμισο, επιλέξτε ένα λεπτό, ανάλαφρο πουκάμισο σε λευκό, μπλε ή ανοιχτόχρωμη απόχρωση. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μια ασορτί γραβάτα σε κάποιο αντίστοιχο χρώμα,.

Μην ξεχνάτε τα αξεσουάρ!

Τα αξεσουάρ μπορούν να προσθέσουν στυλ και ενδιαφέρον στο ντύσιμο του γαμπρού. Ορισμένα από τα δημοφιλή αξεσουάρ για γαμπρούς περιλαμβάνουν:

  • Γραβάτα: Η γραβάτα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τη βραδινή εκδήλωση. Μπορεί να είναι σε διάφορα σχέδια και χρώματα και πρέπει να συνδυάζεται με το χρώμα του κοστουμιού και της γραβάτας.

  • Παπιγιόν: Το παπιγιόν είναι μια εναλλακτική επιλογή για τη γραβάτα και μπορεί να δώσει ένα πιο κομψό και μοντέρνο στυλ στο ντύσιμο του γαμπρού.

  • Ζώνη: Η ζώνη είναι ένα αξεσουάρ που συνήθως συνδέεται με τα παπούτσια του γαμπρού, αλλά μπορεί επίσης να συνδυαστεί με το κοστούμι του. Πρέπει να είναι συντονισμένη με τα παπούτσια και το χρώμα του κοστουμιού.

  • Ρολόι: Ένα καλό ρολόι μπορεί να προσθέσει σοφιστικέ και κομψότητα στο ντύσιμο του γαμπρού. Μπορεί να είναι απλό ή πιο πολυτελές, ανάλογα με το στυλ της εκδήλωσης και τα προσωπικά γούστα του γαμπρού.

  • Παπούτσια:  για έναν γάμο θα συνιστούσαμε ένα ζευγάρι δερμάτινα oxford ή derby παπούτσια σε μαύρο ή καφέ χρώμα, ανάλογα με το χρώμα του κοστουμιού του γαμπρού. Τα μαύρα παπούτσια είναι πιο επίσημα, ενώ τα καφέ παπούτσια μπορούν να δώσουν μια πιο κομψή και ανεπίσημη αίσθηση.

  •  Μανικετόκουμπα: αυτά είναι μικρά αλλά σημαντικά αξεσουάρ που μπορούν να προσθέσουν λίγη προσωπικότητα στο κοστούμι του γαμπρού. Συνιστούμε να επιλέξετε μανικετόκουμπα που ταιριάζουν με το χρώμα του ρολογιού και της ζώνης του γαμπρού. Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε μανικετόκουμπα με λίγο χρώμα ή κάποιο ενδιαφέρον σχέδιο για να ξεχωρίσετε λίγο περισσότερο.

Previous Article Next Article

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Availability